Historie

Nagelstudio Boeddha Nails is alweer meer dan tien jaar gevestigd in Tiel. Bij binnenkomst kan het je niet ontgaan, de bekende geur van acryl en de vriendelijke glimlach van Marjon. Iedere dag beleeft eigenaresse Marjon veel plezier aan het zetten van sets en het verzorgen van handen en nagels van al haar klanten in en buiten Tiel. Met een vast en vertrouwd klantenbestand kent Marjon al haar klanten persoonlijk en zo ontvangt Marjon dan ook ieder uur een vertrouwd gezicht en luistert zij ieder uur geduldig naar een nieuw verhaal, terwijl zij ondertussen je nagels grondig onder handen neemt.

Ooit begon het allemaal met leukigheid en interesse, maar inmiddels zit Marjon al dertien jaar in het vak van de hand en nagelverzorging. Na vier jaar trouwe dienst in een nagelsalon in Wageningen besloot Marjon destijds dat het tijd werd om op eigen kracht verder te gaan. Nagelsalon Nailtrend werd opgestart en is inmiddels omgedoopt tot nagelsalon Boeddha Nails.

Haar ervaring is door de jaren heen steeds breder geworden en haar kennis blijft zich vernieuwen door het volgen van perfectiecursussen, nail-art cursussen en het bezoeken van beurzen. Zo werkt Marjon met de Soak off gel, die je natuurlijke nagel beschermd, versterkt en er daarnaast voor zorgt dat je nagellak veilloos blijft zitten.

Hygiëne is iets wat bij Boeddha Nails als een belangrijk aspect beschouwd wordt; zo wordt er voor iedere klant uitsluitend een persoonsgebonden nagelverzorging set gebruikt.

Echter onderscheidt Boeddha Nails zich ten overstaande van andere nagelsalons door de klantvriendelijkheid. "Ondanks haar kaakoperatie, kon ik toch direct terecht voor een nagelreparatie. Dat noem ik nog eens hart voor de zaak'', zegt een klant lovend. Marjon geeft toe dat zij zelden nee verkoopt en zelfs in de drukste tijden, haar uiterste beste doet om plaats te maken in de volle agenda voor haar klanten.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 21.00

Dinsdag 09.00-21.00

Woensdag 09.00 - 13.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Vrijdag en Zaterdag 09.00 - 13.00

foto1
foto3
foto2