U kunt bij Boeddha Nails, op afspraak, terecht voor een heel scala aan behandelingen.

Acrylnagels, Manicurebehandelingen, Lakken en versieren, Bruidsarrangement, Speciale behandeling voor nagelbijters, Nabehandelingen en Nail Art.

nagel_dummy4

Acrylnagels

Acrylnagels ontstaan door een poeder met een vloeistof te mengen, wat een reactie ten gevolg heeft. Door blootstelling aan de lucht harden de nagels direct uit; bij deze techniek hoeft dan ook geen UV-lamp gebruikt te worden. Door de structuur van acryl worden de natuurlijke nagels bijzonder goed verstevigd. Deze techniek is dan ook zeer geschikt voor mensen met zwakke en snel splijtende nagels. Acryl is verkijgbaar in verschillende kleuren.

Complete set Acrylnagels 55,- incl. 3 weken garantie.

nagel_dummy3

Manicure

Een manicure maakt uw handen soepel en laat ze er beter verzorgd uitzien. Bij een complete manicure krijgen uw handen onder meer een verzorgend paraffine-badje en een scrub om het herstel van de huid te bevorderen. Ook een massage tot aan de elleboog maakt hier onderdeel van uit, evenals het aanbrengen van nagelriem olie. Zeer geschikt wanneer uw handen wat extra verzorging verdienen. Als uw handen in de loop der jaren de "tekenen des tijds" gaan vertonen, is daar wat aan te doen. Door een korte of complete manicurebehandeling zullen ze er weer jonger uit gaan zien.

U heeft al een manicure behandeling vanaf 12,50

nagel_dummy2

French Manicure

Mooi gelakte nagels zijn dé trend. French manicure is absoluut hot. De zachtroze kleur met het wit randje doen denken aan de schelpen op een tropisch strand. Je nagels zijn ware juweeltjes die de goudbruine zomertint van je handen nog beter doen uitkomen.
French manicure is bovendien uiterst geschikt om het verschil tussen kortere en langere nagels te camoufleren. Het witte randje maakt de korte(re) nagels optisch gezien langer.
Deze nagel kan zowel met acryl als met gel gemaakt worden. Ook is het mogelijk om in plaats van de witte rand een gekleurde of glitterrand te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

nagel_dummy5

Nail Art

Vrolijk, charmant, artistiek. Met Nail Art kunt u alle kanten op, geheel afhankelijk van uw eigen wensen en smaak. Bij deze techniek worden enkele of alle kunstnagels versierd met strassteentjes, stripes, bloemen e.d. Vele creatieve patronen en kleurstellingen zijn mogelijk, op basis van bestaande voorbeelden of naar uw eigen idee. Figuren, thema's, kleuren etc.; de mogelijkheden zijn eindeloos. Leuk voor speciale gelegenheden of als u op zoek bent naar iets bijzonders.

We hebben vele voorbeelden in onze studio!
U ben van harte welkom om zelf te komen kijken.